U trendu

Naslovne strane za petak, 15. jul 2022. godine

Beogradska dnevna štampa na naslovnim stranama današnjih izdanja piše o pucanju vodovodne cevi u centru Beograda, o posledicama koje je rat u Ukrajini izazvao u svetu i o drugim temama.

ALO – List piše o pojavi novog soja korona virusa: „Strašni kentaur se širi planetom“.
BLIC – List nakon intervjua predsednika Srbije Aleksandra Vučića, „Srbija u borbi da obezbedi energente i hranu za zimu – ‘Vanredno stanje'“. O Beer festu koji će biti održan u avgustu: „Od Bajage do Konstrakte“.

VEČERNJE NOVOSTI – Otvorena deonica auto-puta u Crnoj Gori, od Podgorice do Kolašina: „Auto-put za jači sever Crne Gore“. List piše: „Mostarci ispravili nepravdu – Umesto Budaka ulicu dobija Šantić“.

DANAS – O pucanju cevi u centru Beograda: „Voda odnela asfalt sveže rekonstruisane ulice“. Bivši predsednik Srbije Boris Tadić za list kaže: „Istorija ne počinje od Aleksandra Vučića; bio sam u Jasenovcu“.

INFORMER – List prenosi ocenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o posledicama rata u Ukrajini: „Preti nam pakao“.

KURIR – „Četiri kandidata“, o najavi predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da će predsednik naredne Vlade Srbije biti neko od četiri kandidata.

NOVA – Radomir Lazović iz „Ne davimo Beograd“: „Poslanici SNS su uplašeni i tužni ljudi“. List o mogućim ministrima u novoj vladi: „Vučeviću policija, Škodrićeva nasledjuje Zlatibora Lončara“.

POLITIKA – Bivši specijalni izaslanik Donalda Trampa Ričard Grenel za list: „Ne očekujem previše od briselskog dijaloga“. List prenosi: „Havarija u centru Beograda – Pukla vodovodna cev stara šest decenija“.

SRPSKI TELEGRAF – List prenosi izjavu nekadašnjeg specijalnog izaslanika bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa za pregovore Beograda i Prištine Ričarda Grenela: „EU nije bila za podelu Kosova“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.