U trendu

Naslovne strane za petak, 19. avgusta 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama sutrašnjih izdanja najviše pišu o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Kurtija u Briselu, o sednici beogradske skupštine a bave se i društvenim i sportskim temama.

BLIC – „Deca nisu bila vezana, vozač bio premoren ?“, o udesu autobusa sa decom iz Srbije u Bugarskoj. „Jokić i Micić spremni za Evropsko prvenstvo“, o košarkaškoj reprezentaciji Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o sastanaku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Kurtija u Briselu u tekstu pod naslovom „Kurti hoće haos na KiM a ne dogovor“. „U učionici bez maski“ o odluci Tima za škole u vezi početka nove škosle godine u uslovima kovida.

DANAS – „EU traži rešenje a Vučić i Kurti žele nove tenzije“, o susretu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Kurtija u Briselu. „Svedoci otkazuju svedočenja, sudjenje na korak do kolapsa“, o tome zašto se ćuti o medijskim navodima da Srpska lista preti anonimnim svedocima u procesu za ubistvo Olivera Ivanovića.

NOVA – „Imena direktora krili od medija“, o tome kako je beogradska skupština birala direktore javnih preduzeća i ustanova. „Penzionere ubijao virus i nemogućnost lečenja“, o podacima o smrtnosti najstarijih.

POLITIKA – List piše o sastanaku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Kurtija u Briselu u tekstu pod naslovom „Dijalog bez rezultata“. „Bura zbog razrešenja i imenovanja direktora“, o sednici beogradske skupštine.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar