U trendu

Naslovne strane za petak, 22. jul 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 22. jul 2022. godine najviše pišu o protestu u Novom Sadu protiv Gradskog urbanističkog plana, o doktoratu ministra finansija, navodima o sastavu nove vlade, ali pišu i o drugim društvenim i političkim temama.

BLIC – O drugom krugu upisa na fakultete u Beogradu „Još mesta za brucoše na pravima i ekonomiji“.

VEČERNJE NOVOSTI – O doktoratu ministra finansija Siniše Malog „Doktorat mu uzeli neustavno“. O tenzijama oko Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom „Temeljni češljaju Milovi eksperti“.

DANAS – O saznanjima o novom sastavu skupštine i vlade, list piše „Hoće li Ana Brnabić naslediti Ivicu Dačića“. O istraživanju KOMS-a o potrebama mladih „Mladi sanjaju platu 100.000 dinara, a čeka ih manje od 50.000“.

NOVA – „Još milion evra za popravku rupa na Milošu Velikom“, piše list. O protestima u Novom Sadu „Vučić nasiljem krči put ‘Novom Sadu na vodi'“.

POLITIKA – „Zapadne službe u lovu na Milana Radoičića“, o tome da potpredsednika Srpske liste traže britanski i nemački agenti. O protestu u Novom Sadu „Tenzije u Novom Sadu zbog usvajanja GUP-a“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.