U trendu

Naslovne strane za petak, 25. novembra 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 25. novembar, pišu o Kosovu posle dogovora o registarskim tablicama vozila i o prvoj utakmici fudbalera Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru, u kojoj su rezultatom 2:0 izgubili od Brazila.

ALO – Svetsko prvenstvo  „Orlovi glavu gore, idemo dalje“. Kako se Uroš Piperski predstavljao na skaj aplikaciji: „Lebroj Džons vodja Vračaraca“.

BLIC – List u tekstu pod naslovom: „Tablice su pobeda, ali najteže nam tek dolazi“ piše da su pregovori Beograda i Prištine sve bliži „kritičnoj fazi“. Svetsko prvenstvo: „Piksi besneo: fizički smo pali, bio sam besan!“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Lekcija Brazila ne znači predaju“, piše list. Posle dogovora o registarskim tablicama list piše: „Kurti da sprovede sve stare sporazume“.

DANAS – „Taktička pobeda ili strateški poraz“ – o oprečnim reakcijama na dogovor koji su postigli pregovarači Beograda i Prištine u Briselu. Svetsko prvenstvo „Remek-delo Rišarlisona presudilo ‘orlovima'“.

NOVA – List piše da je „polovičan dogovor“ Beograda i Prištine vratio stvari na početak: „Jedini uspeh krhki mir na Kosovu“. Svetsko prvenstvo u fudbalu: „Brail prejak za ‘orlove'“

INFORMER – Obraćanje predsednika Srbije Aleksadra Vučića: „Priznanje Kosova ne dolazi u obzir“. Svetsko prvenstvo: „Moćni Brazil prejak za Srbiju“.

KURIR – „Vri na Kosovu“, obraćanje predsednika države Aleksandra Vučića. Svetsko prvensto: „Glavi gore, Brazil bio bolji, ali ništa nije gotovo“.

SRPSKI TELEGRAF – Supersonične rakete: „Putin šalje ubice brodova na NATO“. Svetsko prvenstvo: „Ni hrabri ni srećni“

POLITIKA – „I da uvedemo sankcije Rusiji, tražili bi da priznamo Kosovo“ – prenosi list izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Svetsko prvenstvo „Brazil bolji od Srbije“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar