U trendu

Naslovne strane za petak 5. maj 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 5. maja najviše pišu o ubistvu osam učenika i čuvara u beogradskoj školi „Vladislav Ribnikar“, u sredu ujutro i reakcijama gradjana i zvaničnika na tu tragediju.

ALO – Povodom trodnevne žalosti u Srbiji, o tragediji u osnovnoj školi „Kopirao masakr u Konektikatu“.

BLIC – List piše da Srbija plače za ubijenom decom u beogradskoj osnovnoj školi, u tekstu pod naslovom: „Reka tuge i ljubavi“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o tragediji u beogradskoj osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, u tekstu pod naslovom: „Trodnevna žalost u Srbiji“.

DANAS – List piše da je širom Srbije odavana pošta ubijenim učenicima i čuvaru beogradske škole „Vladislav Ribnikar“ u tekstu pod naslovom: „Ko je kriv za tragediju“. „Ćutali smo i kada su uneli pušku u učionicu“, kaže predsednik Foruma beogradskih gimnazija Aleksandar Markov.

INFORMER – „Jezivo svedočenje Koste K. (13): Nije mi bilo teško da ih pobijem“, o tragediji u beogradskoj osnovnoj školi.

KURIR – „Žao mi je što ih nisam sve pobio: Hteo sam da slušam njihove krike“, iskaz maloletnika koji je naoružan došao u osnovnu školu „Vladislav Ribnikar“ i ubio osam učenika i čuvara.

NOVA – „Bol. strah i bes“, o tragediji u beogradskoj školi „Vladislav Ribnikar“. „Otpremnina zavisi od načina gubitka posla“, o tome ko ima pravo na novčanu nadoknadu posle gubitka posla.

POLITIKA – „Minut ćutanja i sati razgovora“, o Danu žalosti povodom tragedije u beogradskoj osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“. List piše o ponašanju učenika u Beogradu, u tekstu pod naslovom: „Napad nožem, pretnja lažnim pištoljem, pravljenje spiskova za ubistvo“.

SRPSKI TELEGRAF – O ispovesti dede jedne od stradalih devojčica u tragediji u školi „Dekina sreća se sredila i krenula u školu: Javiće se moja Ana, doći će ona kući“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.