U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 23. maj 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 23. maj 2022. godine pišu o širenju majmunskih boginja u svetu, troškovima školovanja u Srbiji, izborima.

POLITIKA Intervju sa ministrom prosvete Brankom Ružićem: „Srbija će u nauci tek da pruža svetu mnogo“. List piše i da Srbiji „nedostaje 350 sudija“.

ALO – „Prva bomba okidač za haos“, list piše da nikad nismo bili „bliže nuklearlnom ratu koji bi počeo korišćenjem manjih bojevih glava“. List piše da „Hrvati Vučiću prete optužnicom“.

BLIC – O saobraćajnim nesrećama u Srbiji tokom vikenda: „Za 24 sata poginulo šest osoba“. List donosi istraživanje „Koliko mame i tate košta školska godina“.

VEČERNJE NOVOSTI – Izjava virusologa Milanka Šeklera o boginjama koje se šire u svetu: „Majmunske boginje nisu velika pretnja“. Pod naslovom „Zagreb opet Vučiću preti optužnicom“ – o potezima iz susedstva.

DANAS – List donosi ocene analitičara u tekstu pod naslovom „Svetlana Bojković: Vlast prodaje našu zemlju i naše živote“. O istraživanju studenata Fakulteta političkih nauka: „Mladi ideološki ne razlikuju SNS, SPS, DSS i SSP“.

NOVA – O školarinama na fakultetima u Srbiji: „Školarine od 560 do 2.000 evra za studente“. List piše da jedan član vladajuće Srpske napredne stranke tvrdi da je na izborima bilo mahinacija u opštini Vračar: „Naprednjaci su me prijavili na lažnu adresu zbog izbora“.

INFORMER – Uoči razgovora dva predsednika Vladimira Putina i Aleksandra Vučića „Srbija dobija najnižu cenu ruskog gasa?!“ Strani plaćenici u Ukrajini „Medju ‘Azovcima’ ima i ustaša“.

KURIR – „Šok u Pazaru“, list piše da se pojavila i treća žena Mumera Zukorlića i da traži nasledstvo. „Iz Hrvatske zapretili podizanjem optužnice protiv Vučića“.

SRPSKI TELEGRAF – Ko napada Novaka Djokovića stigne ga kazna: „Noletova kletva“. List saznaje „Pet stvari koje su ugovorili Orban i Vučić“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.