U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 4. april 2022. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 4. april, najviše pažnje su posvetili predsedničkim, parlamentarnim i lokalnim izborima održanim u Srbiji, sahrani rudara stradalih u nesreći kod Aleksinca i ratu u Ukrajini.

ALO – „Srbija izabrala“, tekst o predsedničkim, parlamentarnim i lokalnim izborima održanim u nedelju u Srbiji. „Heroji, počivajte u miru“, sahranjena osmorica rudara stradalih u nesreći kod Aleksinca.

BLIC – „Gradjani masovno izašli na birališta“, pod tim naslovom list izveštava sa predsedničkih, parlamentarnih i pojedinih lokalnih izbora. „Pavle Grbović dobio po glavi, napadnut i poslanik SNS“, incidenti na izborima u Zemunu i Čačku.

VEČERNJE NOVOSTI – „Srbija birala predsednika i poslanike“, veći odziv na izborima nego 2020. godine. „U istom danu i na večni počinak“ – sahranjeni rudari poginuli u nesreći kod Aleksinca.

DANAS – „Incidenti obeležili izbore“, gradjani Srbije glasali na predsedničkim, parlamentarnim i pojedinim lokalnim izborima.

INFORMER – „Putinova zlatna rublja jače oružje od svake bombe“, list piše da zvanična Moskva profitira od krize u Ukrajini.

KURIR – „Srbija je izabrala“, prema projekcijama na izbore je izašlo nešto manje od 60 odsto birača. „Velika tuga“ – sahranjena osmorica rudara poginulih u nesreći kod Aleksinca.

POLITIKA – „Srbija na biralištima, izlaznost veća od 50 odsto“, o velikom odzivu birača na nedeljnim izborima. „Rusija demantuje da je u gradu Buča bilo zločina nad civilima“, o ratu u Ukrajini.

SRPSKI TELEGRAF – „Pogledajte semafor“, u centralnom tekstu na naslovnoj strani tog lista rezultati predsedničkih izbora na kojima je ponovo pobedio Aleksandar Vučić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar