U trendu

Naslovne strane za sredu, 13. april 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o reagovanjima na sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Djilasa, o izborima, o novoj nabavci vojne opreme u Srbiji i o ekonomskim i drugim posledicama rata u Ukrajini.

ALO – O nastavku naoružavanja Vojske: „Srbije kupuje i moćne tajfune!“.

BLIC – „Opozicija napala Djilasa zbog Vučića“, list piše o sastanku predsednika Srbije i predsednika Stranke slobode i pravde. O potencijalnim posledicama rata u Ukrajini u tekstu „Evropi zbog rata preti ekonomski kolaps“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Britanski ‘tajfuni’ na listi želja Beograda“ o pregovorima o kupovini 12 vojnih aviona. O razgovorima o novom odlagalištu nafte, list piše „Izgradićemo skladište od 400 miliona evra“.

DANAS – Predsednik Romske partije Srdjan Šajn u izjavi za list navodi „Više od dva miliona evra dato Romima za glasanje“. „Za uvoz energenata potrošeno 1,58 milijardi evra“, kaže za list ekonomista Saša Djogović.

INFORMER – List piše o mogućoj nabavci oružja iz Velike Britanije „Srbija pregovara o kupovini ‘tajfuna'“.

KURIR – „U Srbiji posejano 630.000 hektara pšenice, žito nam već traži šest država“, list piše o snabdevenosti domaćeg tržišta pšenicom.

NOVA – O reakcijama na sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Djilasa u tekstu „Susret sa Vučićem za kraj jedinstva opozicije“. U tekstu „Od korupcije do ubistva – sve afere firme koja hoće da kupi NIS“, o azerbejdžanskoj kompaniji „Sokar“.

POLITIKA – „Odbrambeno naoružanje štiti neutralnost Srbije“ o novoj nabavci opreme za Vojsku Srbije. U tekstu „Može li Zapad da obuzda Kurtijevu agresiju“, list piše o nastavku pregovora oko registarskih tablica na Kosovu i Metohiji

SRPSKI TELEGRAF – List piše o dešavanjima u opoziciji nakon izbora, pod naslovom „Totalno rasulo u opoziciji“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.