U trendu

Naslovne strane za sredu, 18. maja 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o anonimnim prijavama o bombama u raznim objektima u Srbiji, a bave se i ekonomskim temama i poskupljenjima.

BLIC – „Sve o lažnim bombama u Srbiji“, o seriji anonimnih dojava o bombama u tržnim centrima, školama i drugim objektima. „Korona krivac za misteriozni hepatitis“, piše član Kriznog štaba za borbu protiv kovida Branislav Tiodorović.

VEČERNJE NOVOSTI – „Trešnje kao da su zlatne“, o poskupljenju voća i povrća. „Lažne bombe ‘prašte’ dok stranci neće da pomognu“, o anonimnim dojavama o bombama u tržnim centrima, školama i drugim objektima.

ALO – „Talibani s Kosova kreću u Ukrajinu“, navodi list. „Moskvič i Volga opet u modu“, iz Rusije se povlače zapadne kompanije a Rusi se vraćaju svojim starim brendovima.

DANAS – „Srbija bez odbrane od sajber bombaša“, list piše o tome mogu li državni organi da otkriju ko stoji iza lažnih dojava o bombama. „Prekid ruskog gasa gura EU u recesiju“ projekcija Evropske komisije.

NOVA – „Tomo, javi se, Rusi te traže“, list piše šta radi bivši predsednik Srbije i aktuelni šef Nacionalnog saveta za saradnju sa Rusijom i Kinom Tomislav Nikolić. „Dojave o bombama paralisale Srbiju“, piše list.

INFORMER – list piše da je turski predsednik Tajip Erdogan protiv Zapada: „Ne dam Švedskoj i Finskoj u NATO“. Pritisak sa svih strana: „Anonimusi objavili rat Srbiji“.

KURIR – „Kraj najkrvavije bitke u Ukrajini“, piše list. O dojavama da su bombe postavljene u Beogradu: „Jezivo“

SRPSKI TELEGRAF – List piše da ceo svet krije govor madjarskog premijera Viktora Orbana: „Brislel pravi ujedinjene države Evrope“. Rat u Ukrajini: „Putin osvojio čuvenu čeličanu u Marijupolju“.

POLITIKA – „Plaćamo cenu našeg slobodnog odlučivanja“ – o stavovima premijerke Srbije Ane Brnabić, o anonimnim prijavama o podmetnutim bombama. „Možemo da budemo druga politička snaga u zemlji“, izjavio za Politiku lider Dveri Boško Obradović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.