Naslovne strane za sredu, 24. maj 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od srede, 24. maja 2023. najviลกe piลกu o „pritiscima“ vlasti na ljude da dodju na skup Srpske napredne stranke, u petak u Beograd kao i o uspesima NBA koลกarkaลกa Nikole Jokiฤ‡a.

BLIC – „Mnogi polovnjaci neฤ‡e proฤ‡i tehniฤki pregled“, o tome da istiฤe moratorijum na pravilnik o katalizatorima na vozilima. „Jokiฤ‡ poslao „Kralja“ u penziju“, o NBA koลกarkaลกu Nikoli Jokiฤ‡u.

VEฤŒERNJE NOVOSTI – „Jokiฤ‡ merka prsten“, o NBA koลกarkaลกu Nikoli Jokiฤ‡u. List piลกe da je patrijarh Porfirije uputio poziv za obeleลพavanje Spasovdana, u tekstu pod naslovom „Litija za postradalu decu i za mir u nama“.

DANAS – „Oni koji vladaju silom, samo se sile plaลกe“, kaลพe lider Stranke slobode i pravde Dragan Djilas. List piลกe da su naprednjaci nastavili intenzivno da skupljaju pristalice za kontramiting 26. maja ispred skupลกtine Srbije, u tekstu pod naslovom: „Spiskovi, ucene i pretnje koje dosad nisu vodjene“.

NOVA – List piลกe da su sve veฤ‡i pritisci na radnike javnih preduzeฤ‡a da dodju na skup Srpske napredne stranke, u tekstu pod naslovom: „Nervoza pred miting“. „Naklon Lebrona Jokiฤ‡u“, o NBA ลกarkaลกu Nikoli Jokiฤ‡u.

POLITIKA – „Jokiฤ‡ MVP, Denver prvak Zapada“, o priznanjima i uspesima NBA koลกrkaลกa Nikole Jokiฤ‡a. „Kurti bi da ukine Srpsku listu“, o deลกavanjima Kosovu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.