U trendu

Naslovne strane za sredu, 24. maj 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od srede, 24. maja 2023. najviše pišu o „pritiscima“ vlasti na ljude da dodju na skup Srpske napredne stranke, u petak u Beograd kao i o uspesima NBA košarkaša Nikole Jokića.

BLIC – „Mnogi polovnjaci neće proći tehnički pregled“, o tome da ističe moratorijum na pravilnik o katalizatorima na vozilima. „Jokić poslao „Kralja“ u penziju“, o NBA košarkašu Nikoli Jokiću.

VEČERNJE NOVOSTI – „Jokić merka prsten“, o NBA košarkašu Nikoli Jokiću. List piše da je patrijarh Porfirije uputio poziv za obeležavanje Spasovdana, u tekstu pod naslovom „Litija za postradalu decu i za mir u nama“.

DANAS – „Oni koji vladaju silom, samo se sile plaše“, kaže lider Stranke slobode i pravde Dragan Djilas. List piše da su naprednjaci nastavili intenzivno da skupljaju pristalice za kontramiting 26. maja ispred skupštine Srbije, u tekstu pod naslovom: „Spiskovi, ucene i pretnje koje dosad nisu vodjene“.

NOVA – List piše da su sve veći pritisci na radnike javnih preduzeća da dodju na skup Srpske napredne stranke, u tekstu pod naslovom: „Nervoza pred miting“. „Naklon Lebrona Jokiću“, o NBA šarkašu Nikoli Jokiću.

POLITIKA – „Jokić MVP, Denver prvak Zapada“, o priznanjima i uspesima NBA košrkaša Nikole Jokića. „Kurti bi da ukine Srpsku listu“, o dešavanjima Kosovu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.