U trendu

Naslovne strane za sredu, 27. jul 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 27. jul 2022. godine pišu o budućem sazivu Vlade Srbije, novom talasu korona virusa, visokim temperaturama, posledicama inflacije u Srbiji i drugim društvenim i političkim temama.

ALO – Ekskluzivno sanaje „Dve trećine ministara leti iz vlade“.

BLIC – U tekstu pod naslovom „Biohazard“, doktori za list navode da bi nove bolesti u budućnosti mogle da budu sve češće, ali da stare neće otići. „Lucifer konačno odlazi iz Srbije, uskoro ispod 30“, o visokim temperaturama.

VEČERNJE NOVOSTI – „U Srbiji otkrivene 23 vrste omikrona“, navode iz Instituta za molekularnu genetiku za list. „Veće rate za stanove“ o poskupljenju stambenih kredita.

DANAS – U tekstu „Druga Srbija je nestala“, list piše o tome zašto na političkoj sceni nema više stranaka gradjanske opcije“. „Jedina nepoznanica Nebojša Stefanović“ o sastavu nove vlade.

INFORMER – Prenosi tvrdnju inspektora Žarka Popovića „Policajac prikrivao ubicu Jelene Marjanović“.

KURIR- Pod naslovom „Hrvatska bruka“ list piše da predsednik Hrvatske Milanović vredja predsednika Srbije koji dobija i pretnje na mrežama. List otkriva zašto je povučen predlog dresa fudbalera za Katar- „Ludilo! Puma predlagala da reprezentacija Srbije na rukavu ima šahovnicu“.

NOVA – U intervjuu za list, predsednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini Tomislav Žigmanov kaže „Vučić ima pravo da poseti Jasenovac“. O navodima da strane ambasade i službe biraju Srpske ministre, list piše da je „Vlada poligon za nadmetanje Istoka i Zapada“.

POLITIKA – List prenosi izjavu bivše državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović, koja tvrdi da je „Jovanjica upakovana da diskredituje Vučića i njegovu porodicu“. „Novi talas virusa korona napuniće bolnice u Srbiji“, kaže epidemiolog Branislav Tiodorović u izjavi za list.

SRPSKI TELEGRAF – O formiranju Vlade, kažu da aktuelna ministarka Mihajlović radi sve da zadrži fotelju „Zorana plaća promo tekstove“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.