U trendu

Naslovne strane za sredu 3. jun 2020. godine

Dnevne novine  na naslovnim stranama izdanja za 3. jun, pišu o neredima u SAD izazvnim ubistvom Afroamerikanca, o pismu predsednika Srbije Aleksandra Vučića upućenom predsedniku Kine Si Djinpingu i o drugim temama.

ALO  –  „Trampa ruše gradjanskim ratom“ naslov teksta o situaciji u Sjedinjemi američkim državama. „Ceca krenula u sud skockana u 10.000 evra“ tekst je u kom pišu o garderobi pevačice na sudjenju.

BLIC  –  „Kolima gaze policiju, Tramp preti vojskom“, o pobuni u Sjedinjenim Američkim Državama. „Grci plaćaju i lečenje i smeštaj obolelima od korone“, pišu ove novine.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Tramp izvodi vojsku“, o nameri predsednika SAD da silom pokuša da smiri gradjanske proteste. „Čekaju nas suša i dva stepena više“, izjava Jasminke Smailagić iz RHMZ.

DANAS  –  „Tabloide treba kažnjavati u visini prodatog tiraža“ – izjavio predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas posle sudske zabrane dnevniku „Kurir“ da vredja direktora programa TV N1. „Ravničarsku prugu vlast gradi deceniju“ – o izgradnji pruge od Beograda do Budimpešte.

INFORMER  –  List piše o ratu o opoziciji „1 od 5 miliona: Djilasov SzS je kao JSO“. u tekstu „Tužilaštvo: Juriću, daj dokaze o političaru pedofilu“ list piše o tome da je tužilaštvo pozvalo Igora Jurića da iznese saznanja koja, kako tvrdi, ima.

KURIR  –  „Tužilaštvo naredilo: Jurić mora da kaže ko je političar pedofil“ je glavna najava teksta na naslovnoj, takodje, piše o najavljenom saslušanju osnivača fondacije „Tijana Jurić“ .

POLITIKA  –  „Hongkong je za Srbiju sastavni deo Kine“ – pisao predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedniku Kine Si Djinpingu. „Rasni nemiri krune meku moć SAD“, ocenjuje list.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Gradjanski rat u Americi“, najava teksta u kom se piše o tome kako „duboka država“ želi da sruši aktuelnog predsednika Donalda Trampa. „Popovi valjaju heroin i kradu“ tekst je u kome pišu da savetnici Mila Djukanovića iznose optužbe.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.