U trendu

Naslovne strane za sredu, 7. novembar 2022. godine

Beogradska dnevna štampa na naslovnim stranama današnjih izdanja piše o samitu lidera EU i Zapadnog Balkana u Tirani kome je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, o ratu u Ukrajini i drugim političkim, ekonomskim i socijalnim temama.

ALO – „Kurtijev teror na severu“, o pokušaju administracije iz Prištine da pripremi teren za održavanje lokalnih izbora 18. decembra u četiri opštine na severu Kosova u kojima žive Srbi.

BLIC – O ratu Rusije i Ukrajine: „Ukrajina preti da će dronovima napasti Moskvu“. „EU spremila novi plan za Kosovo“, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI – List prenosi: „Papir Pariza i Berlina bez poboljšanja“. O nižim cenama rominga: „Jeftiniji razgovori u Evropi“.

DANAS – „Medijska scena u mraku bez slobodnih televizija“, televizija N1 i Nova S su 24 sata u znak protesta imale zatamljene ekrane. O budžetu za 2021. godinu: „Čak 190 miliona evra pod znakom poverljivo“.

INFORMER – „Kurti oružjem krenuo na Srbe“, o pokušaju ulaska članova Opštinske izborne komisije, u pratnji kosovske policije, u opštine na severu Kosova, zbog pripreme lokalnih izbora.

KURIR – O pokušaju kosovskog premijera Aljbina Kurtija da uz prisustvo policije pripremi teren za održavanje lokalnih izbora u četiri opštine na severu Kosova, list piše pod naslovom „Teror“.

NOVA – Lider Stranke slobode i pravde Dragan Djilas o mogućim izborima na svim nivoima tokom sledeće godine: „Opšti izbori mogući već iduće jeseni“. O zakazivanju specijaliste u Srbiji, „Oslepeću čekajući pregled kod očnog“.

POLITIKA – O samitu lidera u Tirani: „Srbija na evropskom putu ali čuva svoje interese“. O ekonomskoj situaciji: „Kupaca gotovo da nema, cene žitarica u padu“.

SRPSKI TELEGRAF – „Bolje je biti za stolom, inače ste na meniju“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, povodom odluke da prisustvuje Samitu EU-Zapadni Balkan u Tirani.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar