U trendu

Naslovne strane za subotu, 26. decembar 2020. godine

Dnevne novine izdanja za subotu, 26. decembar 2020. na naslovnim stranama pišu o borbi sa koronom, sumnji sindikata o zvaničnom broju otpušenih radnika, najavljuju više intervjua, koje objavljuju u unutrašnjim stranama.

ALO – „Srbija dobija patrijarha posle Sretenja“, list navodi da je SPC zakazala Sveti arhijerejski sabor, kao i da 34 crkvena velikodostojnika imaju pravo da budu izabrani za novog patrijarha.

BLIC – Donosi bolnički dnevnik Radoša Bajića „Borba sa koronom, made in Petlovac“, koji se mesec dana borio sa ovim virusom. Direktorka u Fajzeru Urša Lakner za ovaj list „Vakcina će u Srbiju stizati na nedeljnom nivou“.

VEČERNJE NOVOSTI – Bankari prošili svoje crne liste „Bez kredita za turističke radnike i hotelijere“. Da je MUP „konfiskovao“ 27 svetlećih uredjaja „Vulin oduzeo blinkere i ministarki Obradović“.

DANAS – Sindikat ne veruje u zvanične brojke o broju ljudi koji su ostali bez posla usled korone „Vlada lažira broj otpuštenih radnika“. Razgovor sa predsednikom Višeg suda u Beogradu Aleksandrom Stepanovićem „Nedopustivo je kažnjavati sudije zbog mišljenja“.

INFORMER – „Korona otkazuje doček?“, list navodi da će Krizni štab početkom naredne nedelje odrediti protivepidemiološke mere za praznike. „Imamo već milion TV korisnika“, navodi novi generalni direktor Telekoma Vladimir Lučić.

KURIR – List donosi precizniji plan vakcinacije u Srbiji, koja će se odvijati u tri faze. „Vučić: Pomoć poslao lično šeik Bin Zajed“, o dolasku novog kontigenta medicinske opreme u Srbiju.

POLITIKA – Intervju sa novim ambasadorom Srbije u Americi Markom Djurićem „Želimo da SAD budu deo srpskog oporavka“. „Razmemo zašto se Srbi ljute“, razgovor sa istoričarem Aleksisom Trudom.

SRPSKI TELEGRAF – „Šef iz policije pratio advokata pred atentat“, o saznanima u istrazi ubistva advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, koji je ubijen pre oko dve i po godine. List  piše da „vakcina deformiše žene sa estetskim zahtevima“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar