U trendu

Naslovne strane za subotu 27. avgust 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 27. avgust, najviše pišu o situaciji na Kosovu, izboru mandatara za sastav Vlade Srbije i o dešavanjima u fudbalskom klubu Crvena Zvezda.
BLIC – „Vučić danas saopštava ime mandatara“, o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će u subotu saopštiti ime novog premijera“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Dokumenta kao čuvari državnosti“, list prenosi izjave predsednika Srbije u vezi sa Srbima na Kosovu i Metohiji. „Miloš Milojević na klupi Zvezde“, o novom treneru tog fudbalskog kluba.

DANAS – „Restrikcije struje su ipak izvesne“, piše list. „Vučić od nas pravi maloumnike“, kaže sociolog i kulturolog Ratko Božović.

NOVA – „Ko god bio premijer, država čvrsto ostaje u šaci Vučića“, o izboru novog mandatara. „Stanković neočekivano podneo neopozivu ostavku“, o ostavci trenera fudbalera Crvene Zvezde Dejana Stankovića.

POLITIKA – „Srbija jedina u Evropi vodi slobodarsku politiku“, list prenosi izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Prištini se prividja ‘Vagner’ grupa na KiM“, o situaciji na Kosovu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.