U trendu

Naslovne strane za subotu, 30. jul 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 30. jul najviše pišu o poseti španskog premijera Pedra Sančesa Srbiji, o odluci Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) da dozvole za nacionalno emitovanje dodeli televizijama Pink, Hepi, Prva i B92, i o drugim temama.

ALO – „Kurti zabranio srpske lične karte“, o odluci vlasti u Prištini da od 1. avgusta ne priznaju lična dokumenta iz Srbije.

BLIC – Intervju sa ambasadorom EU u Srbiji Emanuelom Žofreom „Evropska unija želi da Srbija bude uz nju i suprotstavi se ruskoj agresiji“.

VEČERNJE NOVOSTI – O poseti španskog premijera Pedra Sančesa Srbiji „Podrška Madrida u bici za KiM“. List piše o najavljenom povećanju penzija „Prosečna penzija veća za 50 evra“.

DANAS – Reagovanja na odluku REM-a o dodeli nacionalnih frekvencija „Kesić: Kakva savest REM-a takva i odluka“. Intervju sa potpredsednicom Stranke slobode i pravde Marinikom Tepić „O Vučiću mislim isto što i ranije“. Povodom odluke tužilaštva da ne dozvoli uvid u predmet porodicama rudara poginulih u rudniku Soko „Situacija u kojoj te kadija i tuži i sudi“.

INFORMER – List piše o merama štednje koje sprovodi Nemačka „Hanover ukinuo toplu vodu“.

KURIR – „Sančes prvi španski premijer u Srbiji“, list piše o poseti španskog premijera.

NOVA – „Po starom i slika i ton, na jesen o petoj frekvenciji“, o odluci Saveta REM-a da dozvole za nacionalno emitovanje dodeli televizijama Pink, Hepi, B92 i Prva, koje su ih i do sada imale. List piše o formiranju nove Vlade Srbije „Mali ispao iz igre za premijera“.

POLITIKA – O poseti španskog premijera Pedra Sančesa „Podrška za vitalne nacionalne interese“. List piše o izgradnji glavne železničke stanice u Beogradu „Izdata gradjevinska dozvola za staničnu zgradu na Prokopu“.

SRPSKI TELEGRAF – O kovid merama u turističkim destinacijama „U Crnoj Gori maske svuda, samo ne na plaži“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar