U trendu

Naslovne strane za subotu 4. jun 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za subotu 4. jun 2022. godine najviše pažnje posvetili su najavljenim posetama ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova i nemačkog kancelara Olafa Šolca Beogradu, a pišu i o ratu u Ukrajini i nestašici šećera.
BLIC – O ratu u Ukrajini „Direktan sukob Rusije i Amerike nikad bliži – Bajden naoružava Ukrajinu, Kremlj preti eskalacijom rata“. O operacijama raka dojke za list govori doktor Aleksandar Martinović „Estetika nikad ispred onkologije“.

VEČERNJE NOVOSTI – O najavljenim posetama nemačkog kancelara i šefa ruske diplomatije Beogradu „Šolc ne dolazi ukoliko Lavrov sleti“. O varijantama za formiranje vlasti u Beogradu „I privremeni organ opcija“. List piše o vakcinaciji „Sad nam preti i epidemija malih boginja“.

DANAS – O posetama ruskog šefa diplomatije i nemačkog kancelara „Olaf Šolc dolazi ako se otkaže poseta sergeja Lavrova“. Povodom 100 dana invazije Rusije na Ukrajinu „Rat koji neće imati pobednika“. List piše o ulozi supruge predsednika Srbije u javnom životu „Tamara Vučić, prva dama koja ne prati šefa države“.

NOVA – Premijer Crne Gore Dritan Abazović kaže „Odnosi sa Srbijom biće još bolji ako nam isporuče Svetozara Marovića“. Nemački hemičar Fat apeluje na gradjane Srbije „Plivao sam u fekalijama, to što radite Dunavu je zločin“.

POLITIKA – List piše da evropski zvaničnici „peru ruke“ od navodnog novog plana Prištine za Zajednicu srpskih opština „Da li Kurtijev ‘rat’ sa svima vodi u nove izbore na KiM“. O nestašici jedne od osnovnih namirnica „Trgovci ograničili kupovinu šećera“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar