U trendu

Naslovne strane za utorak 14. novembar 2017. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o izjavi člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića o potrebi da BIH prizna nezavisnost Kosova, o ekonomskim temama i „stranačkim preletačima“.

ALO  –  List piše o izjavi Izetbegovića poid naslovom „Bakir zabio Srbima nož u srce“.

BLIC  –  „Poštujemo odluku Srbije o neutralnosti“, naslov je intervjua s generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom. „Dodik prisluškivan zbog vile na Dedinju“, o razlozima za prisluškivanje predsednika RS.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Priprema se brz odgovor na Bakirovu provokaciju“, najavljuje list sednicu Saveta za nacionalu bezbednost Srbije. „Putokazi direktno vode u smrt“, o tome kako je označen neotvoreni put kod Uba. „Plaća li se hajka na vakcinaciju“ list piše o epidemiji malih boginja i o navodnim interesima farmaceuta.

DANAS  –  „Godine prolaze, a nema Tenisovih farmi svinja“, list podseća na najavu velike investicije koja se svela na kupovinu jednog poljoprivrednog poseda kod Zrenjanina. „Rašković Ivić: Vučić zna da je najlakše manipulisati prelatačima“ – najglasniji zagovornici politike SNS su bivši članovi DSS. „Malići: Sever Kosova za Preševsku dolinu“, kosovski publicista Škeljzen Malići predlaže razmenu teritorije.

INFORMER  –  „Bakir bi opet da kolje“ – o izjavi člana Predsedništva BiH o potrebi priznavanja nezavisnosti Kosova. U tekstu „Hladni rat za Srbiju“ list piše da „Vašington i Moskva počinju bitku na Balkanu tako što će Brajan Hojt Ji biti ambasador SAD u Skoplju, a ruski ambasador u Srbiji će biti Aleksandar Bocan Harčenko“.

KURIR  –  „Jorgovanka kandidat za premijera“ list piše o mogućim vanrednim poslaničkim izborima u Srbiji idućeg proleća i da u SNS „mere popularnost guvernerke Narodne banke Srbije Jorgovanke Tabaković za funkciju premijera“. List o izjavi Izetbegovića piše pod naslovom „Bosna će priznati nezavisnost Kosova“, uz ocenu da je to „pokušaj ucene Srbije i Republike Srpske“.

POLITIKA  –  „BiH ne može da prizna Kosovo“, piše list povodom izjave Izetbegovića. „Lažni srpski pasoši na originalan način“ piše list o tome kako kriminalci dolaze do originalnih pasoša Srbije.

SRPSKI TELEGRAF  –  Pod naslovom „Ovo je plan Zapada za krvave izbore“ list piše da se „planira svrgavanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića“. Pod naslovom „Djilas dogovorio milionsku kampanju na američkoj TV“ list piše da „N1 radi kampanju bivšem gradonačelniku“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.