U trendu

Naslovne strane za utorak, 19. novembar 2019

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o zdravlju predsednika Srbije, razgovorima sa evro-poslanicima, napadima na novinara televizije N1.

ALO  –  „Policajac satima držao u strahu celo naselje“, o policajci koji se u Beogradu predao pošto je pretio ubistvom.

BLIC  –  List piše o da predsednik „Vučić mesec dana ne sme da leti avionom“, a prenosi i autorski tekst zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića „Gradićemo škole i vrtiće tamo gde su gradjani predložili“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  List je objavio „Makronov predlog za Srbiju: Do Evrope u sedam faza, pitanje Kosova i Metohije na kraju?“, a piše i da će „Vučić iz bolnice pravo na posao“, kao i da sindikati traže „Penzije po novom od nove godine“.

KURIR  –  List piše o novom treneru košarkaške reprezentacije Srbije Igoru Kokoškom „Sve što niste znali o novom treneru Srbije“.

DANAS  –  „Napadi na novinara N1 skreću pažnju sa Krušika“, o tome da je Miodrag Sovilj s TV N1 „na meti tabloida i režima zbog neugodnih pitanja o trgovini oružjem“. Lider Dveri zatražio od MUP-a da mu omogući nadzor nad zakonitošću praćenja „Obradović: Ima li policija odluku suda da prisluškuje opoziciju“. „Miša Vacić osnovao odbor Srpske desnice u zgradi Policijske stanice u Nišu“, tvrdi list.

POLITIKA  –  Pod naslovom „Uloga doručka u misiji evroparlamentaraca“ list poše da su pojedini učesnici dijaloga i iz vlasti i iz opozicije tražili od evro-poslanika da im kažu u čije ime su s predsednikom Srbije pominjali odlaganje izbora, ali odgovor nisu dobili. „Visoki Dečani dve decenije na meti terorista – napadi zidovi, trpljenje i život“.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Kamere na auto-putu neće meriti brzinu“, tvrdi list. „Ubijeni navijač imao lokator na autu“, list navodi šta su inspektori našli u automobilu vodje „Grobara“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar