U trendu

Naslovne strane za utorak, 19. oktobar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama za utorak 19. oktobar 2021. pišu o nezvaničnim podacima iz istrage protiv nekadašnje državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović, o dešavanjima na Kosovu, koroni i političkim temama.

BLIC – Pod naslovom „Koje su prljave poslove radili Dijanini policajci“ list navodi pet policajaca koji su navodno prisluškivali Vučića, vratili auto „Mesaru“ i pratili „škaljarce“. Ekološka udruženja optužuju ministarku Mihajlović „Zorani ujak traži litijum oko Valjeva?“. Novak Djoković najavio „Igram u Parizu i Torinu, ne znam za Australiju“.

ALO – Nakon rezultata lokalnih izbora na Kosovu, list navodi: „Debakl: Vučić uništio Kurtija“ . List piše i o dešavanjima u Predsedništvu Bosne i Hercegovine u tekstu „Dodik zasvirao Bakiru na uvce“.

VEČERNJE NOVOSTI – List navodi da su „raskrinkani Britanci“ pod naslovom „Oni su podržali Albance za upad na sever“. O dešavanjima u BiH blokadi Milorada Dodika „Nisam ja Alija da žrtvujem mir“. Korona brojke i dalje zastrašujuće „Sve više beba na kiseoniku“. Vučić i Orban položili kamen temeljac, piše list u: „Pruga simbol prijateljstva“.

DANAS – Posle lokalnih izbora u Mionici i Negotinu sve glasnije tvrdnje o neophodnosti zajedničke opozicione liste „Opozicija više i ne spominje bojkot“. Predsednik Srbije delimično rešio problem neuplaćenih doprinosa u valjevskoj fabrici – „Radnicima Krušika knjižice overene samo do izbora“. Povodom izjave predsednika Srbije da ne zna ko je inspektor Milenković list piše: „Vučić i te kako zna ko je otkrio Jovanjicu“.

KURIR – Direktorka KBC Bežanijska kosa Marija Zdravković kosa u intervjuu za list kaže „Vakcinacija prepolovila smrtnost u KBC Bežanijska kosa“.

INFORMER – List piše o istrazi o ubistvu porodice Djokić u Aleksincu u tekstu „Pljačkaš Djokića tukao bombom. Nema dokaza da je umešan u ubistvo“. Nakon lokalnih izbora na Kosovu, list piše da lider pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti „gubi vlast“.

POLITIKA – Kako se Srbi na Kosovu i Metohiji leče od korone „Na vakcinaciju preko administrativne linije“. Tvrdnje nezvaničnih izvora iz istrage „Tagovi ubica Miše Ognjanovića vode do Dijane Hrkalović?“ O akciji Poreske uprave – „Turistički aranžmani od pet hiljada evra pod lupom poreznika“.

SRPSKI TELEGRAF – O istrazi ubistva porodice Djokić u Aleksincu pod naslovom „Ubica Djokića auto ukrao u Beogradu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar