U trendu

Naslovne strane za utorak, 20. septembar 2022. godine

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama za utorak 20. septembar 2022. godine pišu o sahrani kraljice Elizabete Druge, odgovoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića na novi predlog rešenja za Kosovo i Metohiju, kao i o novom mandataru Crne Gore.

ALO – List na naslovnoj strani piše najviše o crnoj hronici, a pod naslovom „Odbio sam da potpišem taj papir“, prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Njujorka o novom predlogu za dijalog Prištine i Beograda.

BLIC – List prenosi izjavu Aleksandra Vučića o novom predlogu predsednika Francuske i Nemačke za pregovore s Prištinom „Odbio sam taj papir“. O popisu stanovništva „Spreman popis sa 69 pitanja za 30 minuta“.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „I svet uvideo da ‘Kosovu’ nije mesto na mapi“, list piše da neke zemlje planiraju da povuku priznanje Kosova. O sahrani Elizabete Druge „Britanija stala da isprati kraljicu“.

DANAS – O tome da su sindikati nezadovoljni cenom rada koju je utvrdila vlada i da se spremaju da traže povišice „Poskupljenja pregazila povećanje minimalca“. Povodom privodjenja 87 osoba zbog nereda tokom Evroprajda u subotu „Srpski režim kontroliše dobar deo huliganskih grupa“.

INFORMER – O boravku Vučića u Njujorku, pod naslovom „Vučićeva bitka za Srbiju u UN“. „Sahranjena Elizabeta Druga“, o sahrani britanske kraljice.

KURIR – O izjavi predsednika Srbije o novom predlogu za dijalog Prištine i Beograda, pod naslovom „Novi pritisci“.

NOVA – „Vučić odbio papir o Kosovu“, o tome da postoji novi predlog sporazuma Beograda i Prištine. O sahrani Elizabete Druge u kapeli Svetog Djordja u Vindzoru „Big Ben zvonio 96 puta u kraljičinu čast“. Ekskurzija noćna mora roditelja „Za put u Španiju ode cela plata“.

POLITIKA – Izveštaj iz Londona „Poslednji ispraćaj Kraljice Elizabete“. Vučić u Njujorku „Nećemo pristati na Kosovo u UN“. Iz regiona „Miodrag Lekić mandatar nove vlade Crne Gore“.

SRPSKI TELEGRAF – „Dobio sam papir za Kosovo, moji su mi dali“, prenosi list izjavu predsednika Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar