U trendu

Naslovne strane za utorak 22. novembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak 22. novembar 2022. najviše pišu o pregovorima Beograda i Prištine u Briselu na kojima nije postignut nikakav dogovor, ali i o novim poskupljenjima, poplavama, obrazovanju.

ALO – List piše o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa evropskim zvaničnicima i premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem u Briselu u tekstu pod naslovom: „Kurti hoće rat“. „Srbi plaše Brazilce“, o Svetskom fudbalskom prvenstvu u Kataru.

BLIC – O tome da je sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Aljbina Kurtija posle osam sati završen bez dogovora „Slom u Briselu, EU priznaje: Kurti kriv“. O velikom broju stradalih u saobraćaju 2022. godine „Nova ograničenja za mlade vozače“.

VEČERNJE NOVOSTI – O neuspehu sastanaka u Briselu „Kurti izabrao progon Srba, a ne dogovor“. O tome da je u oktobru smanjena potrošnja „Struju uštedelo 45 odsto domaćinstava“. List piše da je u toku priprema pomoći roditelju iz državne kase „Sigurnost dece preko fonda za alimentaciju“.

DANAS – O tome da posle višesatnih razgovora u Briselu nije postignut dogovor o tablicama „Briselski gluvi telefoni“. O programu prekvalifikacije i zdravstvenom sistemu „Do diplome medicinske sestre po ubrzanom kursu“.

INFORMER – „Možemo da pobedimo Brazilce“, o fudbalerima Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru. „Poplave odnele četiri života“, o poplavama u Srbiji.

KURIR – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o registarskim tablicama na severu Kosova, posle neuspelih razgovora u Briselu u tekstu pod naslovom: „Na ivici sukoba“.

NOVA – Bez dogovora Beograda i Prištine oko preregistracije tablica „Srbi sa severa KiM ostavljeni na cedilu“. List piše da će poskupljenje struje povući i ostale proizvode „Od januara novi talas poskupljenja“. O poplavama u Tutinu, Prijepolju, Pazaru i Raški „Sve što smo sticali ostalo je pod vodom“.

POLITIKA – List citira Aleksandra Vučića posle pregovora u Briselu „Kurti sve odbio, sever KiM na ivici sukoba“. O skandiranju navijača Partizana „Podrška sa tribina za ubice i narko dilere“.
Ostale fotografije uz tekst

SRPSKI TELEGRAF – „Kurti hoće Oluju na Kosovu“, o situaciji na severu Kosova, posle neuspelih razgovora u Briselu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar