U trendu

Naslovne strane za utorak 28. februar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o susretu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa kosovskim premijerkom Albinom Kurtijem u Briselu, o smenjenim tužiteljkama koje su radile na slučaju zloupotreba u EPS-u, kao i o sportskim temama.

ALO – „Kuće na selu čekaju mlade parove“, list piše o konkursu Ministarstva za brigu o selu.

BLIC – O dijalogu Prištine i Beograda koji je na najvišem nivou održan u Briselu „ZSO kobna po Kurtija“. „Samo Vidić i Džajić u trci za Fudbalski savez Srbije“, o okončanju roka za predaju kandidatura za predsednika FSS-a.

VEČERNJE NOVOSTI – Vučić o sastancima u Briselu „Nema potpisa ni kapitulacije, idemo napred“. O sankcijama koje je Zapad uveo Rusiji „Ruska nafta stiže do EU preko Azije“. Partizan izabrao novog trenera „Duljaju prvo pa derbi“.

DANAS – O sastanku Aleksandra Vučića i Aljbina Kurtija u Briselu „Potpisivanje sporazuma do 15 marta u Parizu?“. O najavi protesta zbog smena tužiteljki koje su radile na slučaju zloupotreba u EPS-u „Ne damo naše Laure“. O javnom medijskom servisu Srbije „Upravni odbor RTS u četvrtak o smeni Bujoševića“.

INFORMER – O pregovorima u Briselu koje su vodili srpski predsednik Aleksandar Vučić i kosovski premijer Aljbin Kurti „Vučić opet rasturio Kurtija“.

KURIR – „Važan dan za Srbiju“, o pregovorima o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine u Briselu.

NOVA – Tužiteljka Jasmina Paunović za list kaže „Usmeno se od nas tražilo da kršimo zakon“. List piše da onkološki bolesnici uskoro dobijaju mogućnost da o trošku države zamrznu svoj genetski materijal „Uspeli da dobiju ćerku pošto je muž pobedio rak“.

POLITIKA – O nastavku dijaloga Beograda i Prištine u Briselu „Kurti uporno izbegavao razgovor o ZSO“. Potpredsednica Evropske investicione banke Ljiljana Pavlova kaže „Pruga Beograd – Niš za 2,3 miliona putnika godišnje“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o pregovorima Beograda i Prištine u Briselu, za koje navodi da su istorijski „Sam protiv svih“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.