U trendu

Naslovne strane za utorak, 6. oktobar 2020. godine

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama za  6. oktobar 2020. godine najviše pažnje posvetili su novom mandatu Ane Brnabić za sastav srpske vlade.

BLIC- Centralna tema nova Vlada Srbije, list navodi da se očekuju iznenadjenja „Ana Brnabić premijerka, biće mnogo novih imena u Vladi“. O godišnjici ubistva Dragana Jakovljevića i Dražena Milovanovića: „Ko je ubio gardiste u Topčideru“.

VEČERNJE NOVOSTI – O kritikama u Izveštaju Evropske komisije zbog izjave Aleksandra Vučića da EU nije pokazala solidarnost oko pandemije „EU uvela verbalni delikt za Vučića“. O novoj Vladi pod naslovom „Ani mandat, uvode se dva nova resora“.

DANAS – Da li se Srbija dovoljno promenila od 5. oktobra 2000. do 5. oktobra 2020. u tekstu „Dve decenije borbe za tri puta veći standard“. Opozicija o odluci predsednika da saopšti ime mandatara na godišnjicu promena „Borko Stefanović: Vučić želi da porazi 5. oktobar“.

INFORMER – List piše o novom mandatu dosadašnje predsednice Vlade „Ana ostaje premijerka“. U tekstu „Srbija kupuje bespilotne bombardere“ najavljuju da je Aleksandar Vučić dogovorio kupovinu letelica od Turske.

ALO – „Zabranjeno grljenje i ljubljenje na slavi“ navodi list u tekstu o tome kako treba slaviti slavu tokom pandemije virusa korona.

KURIR – „Ana opet premijer“ naslov je teksta u kome se navodi i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić od Ane Brnabić zatražio nova lica i rotacije u Vladi Srbije.

POLITIKA – Predsednik Srbije poverio mandat Ani Brnabić „Vlada kontinuiteta, stabilnosti i napretka“. O situaciji pred američke izbore „Trampova kampanja iz bolničkog kreveta“. O novom sudjenju za ubistvo Slavka Ćuruvije „Okrivljeni ne misle da je sud pristrasan“.

SRPSKI TELEGRAF – „Putin i Vučić u četiri oka pričaju o četiri goruće teme“, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar