U trendu

Naslovne strane za utorak, 7. novembar 2017. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak, 7. novembar najviše pišu o aferi „Rajski papiri“, svedočenju biznismena Milana Beka pred sudom i o predstojećim beogradskim izborima.

ALO  –  „U Beogradu dnevno ukradu tri automobila“ list piše da se u Beogradu najčešće kradu automobili kasno noću nedeljom i četvrtkom. „Prijatelja odveo na kolače pa ga umlatio“, o monstruoznom ubistvu pekara u centru Beograda.

BLIC  –  „Čovek koji je pucao u mene bio je hladnokrvan“, rekao Milan Beko o atentatu. „Ministar težak 100 miliona evra“ – šta otkrivaju „Rajski papiri“ o poslovanju firmi Nenada Popovića. „Zorana prijavila Mrku, on uzvraća“, o krivičnoj prijavi protiv Milutina Mrkonjića zbog deonice puta od Uba do Lajkovca. „Diletanti šire laži o MMR vakcini“, o epidemiji malih boginja.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Papirima iz Raja gadjaju Trampa“, o pozadini otkrivanja dokumenata koji dokazuju poslovanje poznatih ljudi u ofšor zonama. „Posle napada moja deca i ja živimo u rovu“, kaže za list biznismen Milan Beko o pokušaju ubistva.

DANAS  –  „U Insajderu Vučićeva kreativna ekonomija“, o tome da je u intervjuu predsednik Aleksandar Vučić iznosio pogrešne cifre. „Tužilaštvo dobilo podatke o nasilnicima“, o izveštaju MUP-a o napadu na novinare tokom skupa SNS 31. maja u Beogradu. „Stevanović: Dragan Djilas za nas nije prihvatljiv kandidat“, kaže potpredsednik pokreta „Dosta je bilo“ Aleksandar Stevanović.

INFORMER  –  „Beko: Vraća mi se sećanje“ list piše o svedočenju biznismena Milana Beka pred sudom. „Jedan drugog optužuju da rade za Vučića“ o medjusobnom optuživanju bivšeg gradonačelnika Beograda i bivšeg šefa demokrata Dragan Djilas i predsednika Demokratske stranke Dragana Šutanovca.

KURIR  –  „Otkriveni tajni računi srpskog ministra“ o aferi „Rajski papiri“ i poslovanju firmi Nenada Popovića. „Dačiću ne brini, neću ti ništa“, u izjavi za list govori potpredsednik Socijalističke partije Srbije Branko Ružić.

POLITIKA  –  „Poreski rajevi u Rajskim papirima“, o poznatima iz zemlje i sveta koji su poslovali preko ofšor firmi sa Bermudskih ostrva i iz Singapura. „Srbija na liniji ambasadorske vatre“, o porukama ambasadora u Srbiji. „Malim akcionarima Galenike u proseku 220 evra“, o ceni akcija posle prodaje farmaceutske kompanije.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Hrvati Mitroviću zaplenili avion“ list piše o tome da je „Zagreb optužio srpske kompanije za sabotažu i nepoštovanje zakona“. List navodi tajno pismo bivšeg predsednika Hrvatske Franja Tudjmana „Ove delove Srbije je Tudjman hteo da otme“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.