U trendu

Novih 8000 korisnika unapređene aplikacije Parking servisa

BEOGRAD – U prethodne dve nedelje još 8.000 vozača instaliralo je na mobilnim telefonima novu, unapređenu aplikaciju Parking servisa za plaćanje parkiranja, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Vozači koji instaliraju ovu aplikaciju, osim njenih već poznatih mogućnosti, sada mogu da imaju uvid u istorijat svih obaveštenja vezanih za registracije koje su sačuvali u aplikaciji.

Sa samo nekoliko dodira ekrana mobilnog telefona mogu da se plate dnevne i mesečne parking karte, kao i sve naknade za usluge Parking servisa.
Aplikacija je, navode iz Parking servisa, posebno pogodna za turiste u Beogradu, jer parkiranje u garažama, parkiralištima i na ulici mogu platiti i platnim karticama iz zemlje iz koje su doputovali, a aplikacija automatski bira zonu u kojoj je automobil parkiran.

U okviru digitalne nedelje osim aplikacije za mobilne telefone Parking servis predstavlja i elektronski šalter, odnosno eParking.

Reč je o digitalnom korisničkom servisu, dostupnom 24 sata dnevno, sa bilo koje lokacije na svetu, tako da ga korisnici mogu koristiti bilo kada i gde god da se nalaze.

Osmišljen je sa ciljem da se u bližoj budućnosti korisnici naviknu da sva svoja prava i obaveze mogu ostvariti i bez odlaska do Korisničkog servisa Parking servisa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.