U trendu

Obustava saobraćaja u Beogradu zbog snimanja filma „Svjedok“

BEOGRAD – Zbog snimanja dokumentarnog filma „Svjedok“, o doktoru Zoranu Stankoviću, sutra će u Beogradu od 12.00 do 15.30 sati delimično biti izmenjen saobraćaj.

Tokom snimanja filma, doći će do zatvaranja saobraćaja u Ruzveltovoj ulici, u delu od Bulevara kralja Aleksandra do ulice Čarlija Čaplina.

Takođe će vozila JGP-a saobraćati delimično izmenjenom trasom, navedeno je u saopštenju Radio-televizija Republike Srpske.

Nakon konferencije za medije, u 12.15 sati biće organizovana „Povorka sećanja“ povodom snimanja završne scene dokumentarnog filma „Svjedok“.

„Građani iz više od 25 opština i gradova Republike Srpske, pod policijskom pratnjom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, u jedinstvenoj koloni srpskog stradanja doći će u Beograd i od Vukovog spomenika peške otići do groba čuvenog patologa na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana i odati mu počast“, navedeno je u saopštenju.

Film se realizuje u koprodukciji RTRS-a i Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženja nestalih lica Republike Srpske.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)