U trendu

Od ponedeljka izmene u prevozu zbog radova na Vračaru

BEOGRAD – Zbog radova na popravci kvara na kanalizacionom kućnom priključku u ulici Maksima Gorkog, na delu od Novopazarske do ulice Cara Nikolaja II, doći će do promene u radu linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi od 28. februara od devet sati do 7. marta.

Vozila sa linija broj 25, 25P, 26 i 26N će u smeru ka Kumodražu i naselju Braće Jerković saobraćati ulicama Golsvordijeva, Krunska, Trnska, Mileševska, Cara Nikolaja II, Maksima Gorkog i dalje redovnom trasom.

U smeru ka gradu ta vozila će saobraćati ulicama Maksima Gorkog, Cara Nikolaja II, Makenzijeva, Kursulina, Trnska, Mileševska, Sinđelićeva i dalje redovnom trasom, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Privremeno se uspostavlja stajalište „GO Vračar 1“ u smeru ka Kumodražu i naselju Braće Jerković, u Mileševskoj ulici ispred objekta sa kućnim brojem 14, oko 30 metara posle pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Sinđelićevom ulicom.

Takođe, privremeno se uspostavlja i stajalište „Pijaca Kalenić 1“ u smeru ka gradu u Sinđelićevoj ulici, ispred objekta MAXI-ja, oko 20 metara posle pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Mileševskoj ulici.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar