U trendu

Ove scene sa protesta nasmejale su sve (foto, video)

Protesti u Beogradu, ali i drugim gradovima održani su i sinoć, a obeležili su ih sukobi policije i demonstranata, bilo je povređenih na obe strane, bačen je suzavac, paljene su baklje, letele flaše i limenke na policajce…

I dok mediji u regionu i svetu izveštavaju o „haosu“ i „ratnom stanju u glavnom gradu“, o ekstremistima koji izazivaju nerede, tokom protesta izdvojilo se i nekoliko zanimljivih i veoma smešnih scena. Okupljeni građani pokazali su na vrlo kreativne načine netrpeljivost prema Javnom servisu, koji je uživo prenosio proteste ispred Skupštine.

Reporterka RTS u prenosu nije primetila šta je jedan mladić uradio iza njenih leđa.  Naime, on je bez pardona, kad je video kameru, okrenuo leđa, spustio pantalone i celoj Srbiji pokazao golu zadnjicu.

Za razliku od reporterke koja je nastavila da ozbiljno izveštava, žena tumač za osobe oštećenog sluha je, na svoju žalost, sve videla, a koliko je ovaj prizor oduševio, jasno se vidi na njenom licu.

Ekipa Javnog servisa je zatim intervjuisala motorcikliste koji su došli na protest, a komentar jednog od njih postao je hit.

„Vi ste s RTS-a je l’ da?“ upitao je muškarac novinara, a nakon što mu je on potvrdio da jeste, odbrusio mu je: „A dobro, niko nije savršen…“

Tokom prenosa na televiziji N1, u jednom trenutku se u kadru pojavio muškarac s natpisom koji je nasmejao mnoge.

„RTS – vaše pravo da Džeki Čen“, napisao je muškarac na papir i podigao ga ispred kamera. Javni servis je tokom protesta u utorak uveče pustio film Policijska priča 2, a za sinoć je bio najavljen treći deo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.