U trendu

Ovo je brat Zdravka Čolića: Drži ćevabdžinicu i ne pojavljuje se u javnosti (foto)

Zdravko Čolić nesumnjivo je jedan od najpoznatijih muzičara na Balkanu, ali kada je reč o njegovu privatnom životu, pevač drži do tajnosti. O njegovoj porodičnom ne govori se mnogo, a kad ih spominje, sažeto govori o supruzi Aleksandri i dvema ćerima – Uni i Lari.

Gepostet von Dragan Colic am Montag, 30. Mai 2016

Međutim, postoji još jedna osoba u Zdravkovu životu o kojoj javnost tek na kašičicu dobija informacije. Naime, ima mlađeg brata Dragana s kojim je blizak ceo život. I on danas živi u Beogradu.

Prema dostupnim informacijama, Dragan je završio Petu gimnaziju u Sarajevu i gde je studirao. Danas je vlasnik jedne ćevabdžinice na Dorćolu, za koju je navodno otkupio recept za originalne sarajevske ćevape poznatog majstora Hodžića. Njegov brat Zdravko rado svrati na ćevape kad god ima priliku, ali njih dvojicu ne može se videti u medijima zajedno, premda su bliski.

Jednom prilikom Zdravko je objasnio da su njihovi roditelji, tata policajac i mama domaćica, radili sve da bi sinove izveli na pravi put.

– Otac mi je kupio prvi gramofon, prvu gitaru i to sve od jedne plate jer mama nije radila, bila je domaćica – objasnio je jednom prilikom Zdravko.

Gepostet von Dragan Colic am Freitag, 11. Juli 2014

Podsetimo, Zdravko poslednjih 18 godina živi mirnim porodičnim životom sa suprugom Aleksandrom Čolić.Ona se nikada ne pojavljuje u medijima, a isto važi i za njihove dve ćerke, Unu i Laru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.