U trendu

Ćerka Zdravka Čolića napunila 18 godina i prava je lepotica (foto)

Jedna od najvećih balkanskih zvezda Zdravko Čolić svoj privatni život vešto čuva od očiju javnosti, ali njegove naslednice Una i Lara aktivne su na društvenim mrežama na kojima dele tek poneke detalje svoje intime.

Starija Čolina ćerka Una nedavno je proslavila 18. rođendan, a na fotografijma koje je objavila na Instagramu vidi se da je slavljenica bila okružena balonima i svećicama, dok su joj prijatelji putem društvenih mreža slali dirljive čestitke i postavljali zajedničke fotografije.

Zdravko je u braku sa Aleksandrom od 2001. godine, a već 19 godina oni uspevaju da sačuvaju svoju ljubav od javnosti. Pored Une, Čola ima i mlađu ćerku Laru.

7 komentara
 1. Faraonn

  …zar 18_godisnjakinji nije dovoljna divlja mladost nego forsira djelovi koji sigurno bi i sami dosli…ne razumijem taj toliko rabljeni termin tj. pojam…ljepotica…prelijepa…i lijepo i plus tome prelijepo je standardno gledanje a ne…zavirivanje…

 2. Anonimni

  Ko je ljepši?- treba o doživjeti i… preživati

 3. Anonimni

  Jebati, izgleda ko Kim Kardasijan. Mene stvarno zanima kako ce ova napucana deca da izgledaju sa 45, kad sad izgledaju kao da imaju 20 godina vise. Uzas. Mislim, devojka je lepa, ali…

 4. Anonimni

  On je mnogo lepši.

 5. Anonimni

  18 godina? Šta se desila sa našim devojkama?

 6. Anonimni

  Nije lepotica. Naročito ne „prava“.

  1. Anonimni

   Ma da, on je mnogo lepši.

Napišite komentar