U trendu

Poslanik sustigao lopova i zadržao ga do dolaska policije

BEOGRAD – Narodni poslanik danas je u tržnom centru na Zvezdari sustigao i zadrzao ga do dolaska policije lopova R.V, koji je prethodno u tržnom centru ukrao telefon od M.D.
Prema saznanjima Tanjuga, u pitanju je narodni poslanik SNS Dejan Kesar.
Naime danas oko 15.00 casova u „Beošopingu“ na Zvezdari osumnjiceni R.V. ukrao je telefon i počeo da beži, nakon cega je i žena čiji je telefon ukrao počela da trči za njim dozivajući prolaznike u pomoć, navodi u saopštenju Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Kada je Kesar čuo da žena doziva pomoć počeo je da trči za osumnjičenim, a u trenutku kada ga je sustigao V.R. je izvadio nož i uperio ga ka njemu.
Kesar je uspeo da savlada osumnjičenog, izbivši mu nož iz ruke, nakon čega ga je oborio na zemlju i zadržao do dolaska policije.
Prvo OJT u Beogradu u saradnji sa PS Zvezdara odredilo je zadržavanje u trajanju od 48 sati prema osumnjičenom V.R. zbog sumnje da je izvrsio krivicno delo razbojnička krađa, u kom roku će biti saslušan pred tužiocem.
Takođe, tužilastvo je naložilo da se skine video nadzor iz tržnog centra, kao i da se prikupe ostali materijalni dokazi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar