U trendu

Premijerka tokom obilaska Bačke Palanke posetila i porodicu koja je izgubila dva člana

Premijerka Ana Brnabić je tokom obilaska Bačke Palanke, koja je uz Novi Sad pretrpela najviše štete u nevremenu, posetila i porodicu koja je izgubila dva člana.

Ona je na Instragramu navela da je posetila porodicu Mijaljković, koja je ostala bez dva člana, te navela da je to nešto što im niko na svetu, ni na koji način, ne može nadoknaditi.

„Sve što bih rekla je suvišno, osim da ću lično tražiti odgovornost za sve koji su svojim nečinjenjem doveli do toga da budu izgubljeni ljudski životi“, napisala je premijerka.

Navela je i da država neće ostaviti građane na cedilu, da će im pomoći u sanaciji štete i otklanjanju posledica nevremena, te da će to biti uradjano u najkraćem mogućem roku, bez odlaganja.

„Uložićemo nadljudske napore da deca u septembru imaju redovnu nastavu u bezbednim objektima, domaćinstva siguran krov nad glavom i svim stanovnicima obezbedimo obnovljenu infrastrukturu“, navela je premijerka.

Televizia N1 je objavila da je poseta bila bez najave medijima, tako da ni jedna novinarska ekipa nije ispratila taj događaj.

Pre dečaka, koji je nedavno stradao od strujnog udara u Bačkoj Palanci, na isti način je nekoliko dana ranije poginuo i njegov deda, pokušavajući da skloni kablove pod naponom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.