U trendu

Prodaje se Geneks kula, početna cena dve milijarde dinara

Geneks kula na Novom Beogradu biće ponuđena na prodaju 23. maja, po početnoj ceni od dve milijarde dinara, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, uz obaveštenje da će potenacijalni kupci koji žele da učestvuju na javnom nadmetanju morati da uplate depozit u iznosu od 834,68 miliona dinara.

Poslovna zgrada nekadašnjeg preduzeća „Generalexport“, poznatog i kao „Geneks“, i smatra se jednim od simbola Beograda.

Zainteresovani kupci treba da otkupe prodajnu dokumentaciju za 900.000 dinara kao i pripadajući PDV i uplate depozit u iznosu od 834,68 miliona dinara ili polože neopozivu prvoklasnu bankarsku garanciju naplativu na prvi poziv, i to najkasnije do 16. maja, Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika.

Geneksova kula se prodaje u viđenom stanju i može se razgledati nakon otkupa prodajne dokumentacije, a najkasnije do 16. maja.

Prema podacima iz poziva za javno nadmetanje, kula se sastoji od 28 posebnih celina opisanih kao „poslovni prostor“, vanknjižne imovine kao i garažnog prostora.

Javno nadmetanje će se održati 23. maja u prostorijama Agencija za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu, a počinje u 12 časova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar