U trendu

Prodavačica koja je nokautirala milicajku: Morala sam da je udarim, hranim devet usta

Nisam želela problem, htela sam da se pomerim, ali, eto, desilo se, ovim riječima je Sadija Durmisi započela svoju ispovest nakon izlaska iz pritvora.

– Policajka me jurila, čupala, a sve to gledalo je moje bolesno dete. Lupila sam je, nisam mogla više da trpim. Od prodaje na pijaci hranim devet usta, izdržavam celu porodicu. Policajka se postavila prema meni kao da sam najveći kriminalac, pa nisam ubila nekog da se tako ponaša. Udarala me je, čupala i vukla pred sinom. Pao mi je mrak na oči i lupila sam je – rekla je Sadija, a prenosi Avaz.

Podsetimo, Sadija Durmisi (37) našla se u žiži javnosti nakon što je posle kraće rasprave i otimanja kofera, u kojem je bila roba, u nedelju udarila komunalnu policajku Alisu M. pored pijace na Vidikovcu. Policajka je završila u bolnici, a prodavačica je uhapšena zbog napada na službeno lice.

Po zakonu, njoj za napad na fizičko lice, koje je zadobilo lakše telesne povrede, preti kazna zatvora od dve do osam godina, ukoliko u daljem toku procesa ne dođe do prekvalifikacije krivičnog dela za koji se tereti.

2 komentara
  1. Adolf

    Nemaju dovoljno kadrova, morali bi da zaposle još gomilu komunalaca.A ni onda ne bi radili to što treba nego bi i dalje jurcali po pijacama.

  2. bambi

    A kazite mi zasto komunalni policajci pored fizickih lica ne kontrolisu i radnike u javnom sektoru. Npr. zasto ne kontrolisu radnice Centra za socijalni rad kada ne odgovaraju ocevima ni posle 50 podnesaka u kojima traze normalno vidjenje sa svojom decom u brakorazvodnim parnicama? Hajde prvo da zastitimo decu pa onda ako imamo vremena da sankcionisemo raju koja se na ulici bori za sopstvenu egzistenciju u konkurenciji sa nedodirljivim tajkunima.

Napišite komentar