U trendu

Pronađen 15-godišnji Nenad iz Lazarevca, za devojčicom se i dalje traga

Nenad N, koji je nestao u četvrtak oko podneva u Lazarevcu, zajedno sa devojčicom Teodorom (15) , pronađen je rano jutros oko četiri sata, prenose mediji.

Dečakov otac Darko Nikolić rekao je da su ga iz policije zvali jutros u četiri sata i da je Nenad pronađen kod Vukovog spomenika, a da Teodora još nije pronađena, navodi Telegraf.rs.

„Nije jeo ništa četiri dana, ali se oseća dobro. Nenad je pridremao kod Vukovog spomenika, nakon čega je video da Teodore nema. Oni su do jutros bili zajedno. Uplašen je, sad se sekira gde je ona..“, kaže Darko.

Ističe da mu je sin proteklih dana bio u Beogradu.

„Nisu imali novca kod sebe. Oni su spavali četiri dana po zgradama, ispod drveta, kao beskućnici na ulici. Nije mi rekao što nas nisu pozvali. Kako sam saznao, nisu imali ni kako. Devojčica je bacila telefon, a Nenadu je bio ugašen od četvrtka“, rekao je otac za medije i dodao:

„Ne znam šta je bio razlog nestanka, ja ga ispitujem, ali je on iscrpljen. Najbitnije je da je dobro, videćemo ovih dana“, kaže otac.

Podsetimo, maloletnici su se upoznali preko interneta, a trag im se gubio od četvrtka. Tog dana Nenad je krenuo da isprati Teodoru na autobus u selu Mirosiljci kod Lazarevca, nakon čega su oboje nestali.

Za Teodorom se i dalje traga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar