U trendu

Saniran kvar u „Makišu“, snabdevanje vodom stabilno od 23h

Kvar na proizvodnom pogonu vode u Makišu saniran je nešto posle 15 sati i potpuna stabilizacija snebdevanja vodom očekuje se do 23 časa, rekao je danas gradski menadžer Goran Vesić.

„Zahvaljujući brzoj reakciji ekipa JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija“, kvar čije je otklanjanje bilo predviđeno do sutra u sedam časova, saniran je već danas u ranim popodnevnim časovima, čime su umnogome poboljšani uslovi za snabdevanje vodom“, rekao je Vesić.

Podavalska naselja već imaju popunjenost od 70 odsto, sremska sela upravo dobijaju vodu, leva obala Dunava će je dobiti do 18 sati, a na jugu, pravac prema Barajevu ima već 60 odsto popunjenosti.

S obzirom na obim radova i uloženi trud ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” zaslužuju svaku pohvalu, čime se još jednom pokazalo da gradska komunalna preduzeća raspolažu stručnim ljudima na koje u svakom trenutku možemo računati i u koje možemo imati poverenja, rekao je Vesić.

On je, takođe, zahvalio stanovnicima centra grada na izuzetno racionalnoj potrošnji čime su omogućili dovoljnu popunjenost rezervoara za vodu i obezbedili uslove da se kvar što pre sanira.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.