U trendu

Saobraćaj umerenog intenziteta

Saobraćaj je jutros umerenog intenziteta, na autoputevima i frekventnijim putnim pravcima odvija se bez vanrednih zastoja i prekida, a zadržavanja na naplatnim rampama su minimalna, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Sporija vožnja biće potrebna na putevima u planinskim predelima gde vozačima, pored mokrih kolovoza, česti odroni mogu dodatno otežavati bezbednu vožnju.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije Srbije na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta. Teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na prelazu „Kelebija“ zadržavaju se oko 60 minuta, na prelazu „Batrovci“ oko 120 minuta, a na prelazu „Šid“, takodje na izlazu, oko 60 minuta.

Od danas do 13. aprila, od 7.00 do 17.00 najavljeni su radovi na zameni odbojne ograde na deonicama Preljina-Konjevići, Konjevići-Čačak, Čačak-Pakovraće, Pakovraće-Asanovac. U zoni radova saobraćaj će se odvijati usporeno a biće postavljena adekvatna privremena saobraćajna signalizacija.

Do 13. aprila, od 7.00 do 17.00 časova, na autoputu od petlje T6-skretanje za Novi Sad do petlje Dobanovci, u oba smera (Beograd – Šid i Šid – Beograd), radiće se na košenju trave u srednjem pojasu i uklanjanju denivelisane bankine. Dok traju radovi za saobraćaj će naizmenično biti zatvorena leva preticajna ili desna zaustavna saobraćajna traka.

Zbog radova na rehabilitaciji Ložioničkog mosta u Užicu, saobraćaj će biti obustavljen na deonici Užice – Zlatibor do 15. juna, a zbog radova na mostu preko reke Krivaje na desnoj strani autoputa E-75, posle petlje Feketić, ka petlji Vrbas, u smeru Subotica – Novi Sad biće zatvorena preticajna i deo vozne saobraćajne trake. Planirano je da radovi traju do 17. aprila.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.