Seks skandal potresa Leskovac: Direktor na gomili zatekao medicinsku sestru i njenog ljubavnika

Direktor leskovačke Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević zatekao je ovog vikenda, tokom noćnog nenajavljenog obilaska ove zdravstvene ustanove, medicinsku sestru sa Neurologije u ljubavnom zanosu sa svojim ljubavnikom i protiv nje je pokrenut disciplinski postupak, potvrđeno je Leskovačkim vestima.

Direktor je medicinsku sestru i njenog obnaženog ljubavnika u ljubavnom zanosu zatekao u jednoj od kancelarija u toku radnog vremena što ga je, tvrde očevici, vidno uznemirilo i šokiralo.

– Moram da priznam da nisam očekivao baš takvu jednu scenu. Bilo mi je jako neprijatno – kaže nam direktor Dimitrijević i potvrđuje događaj od pre dve noći.

Otkriveni skandal je istog trenutka ljubavnike dao u beg.

Ljubavnik se od sramote najpre prekrio ćebetom preko glave, iako su mu „sevale“ genitalije, pa je tako obnažen počeo da beži. U podrumu, gde se kasnije sakrio, golog su ga pronašli radnici obezbeđenja, misleći da je u pitanju provalnik – prepričava dobro obavešten izvor noćnu situaciju o kojoj danas bruji cela bolnica, prenose Leskovačke vesti.

Posramljena medicinska sestra je već danas „pobegla“ na bolovanje, nakon što joj je jasno stavljeno do znanja da će protiv nje biti pokrenut disciplinski postupak i mogući otkaz.

Izvesno je da posle ovog slučaja nikome više neće pasti na pamet da vodi ljubav u bolnici, za koju se u gradu i glasno priča da to nije prvi slučaj.

5 komentara
 1. Zoran

  Plata medicinske sestre je mala, pa zarađuje dodatnim radom. Kakve plate tako se i radi. Ne možeš tražiti rad i odgovornost, a plaćati crkavicom. Vratiti olubljen plate i penzije pa tražiti rad i elan koji ima politička elita.

 2. Miki

  Ovo stvarno ne treba da potresa baš nikoga, jer tih stvari ima svuda i na svim radnim mestima. Ljudi ako hoće, niko ih ne može sprečiti. Jednostavno takav smo temperamentan narod. Pitam se samo da li je baš direktor jurio dotičnu sestru pa došao noću da je „kontroliše“?

 3. BUDA

  Ovo je osveta prevarenog ljubavnika , nije njemu krivo što je sestra imala seks nego što nije sa njim !

 4. djibril

  med. sestre se udaraju ko lude to svi znadu

 5. Blajbi

  Jao, pronasao direktor bolnice rupu na saksiji! Pa malo koja sestra u nocnim smenama se ne spandja sa doktorom!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike