U trendu

Snimak filmske pljačke u Subotici: Lopov za tri sekunde odneo milion evra (video)

Još uvek nije potvrđeno koliko tačno novca je ukradeno iz Poštanske štedionice koja je opljačkana u sredu ujutru, kada je lopov napao radnike transporta novca, ispred same banke, a onda se sa džakom u rukama automobilom uputio u nepoznatom pravcu.

Snimak sa nadzorne kamere, koji od sinoć kruži društvenim mrežama, oružane pljačke Poštanske štedionice, koja se odigrala u sredu, 16. oktobra.Više detalja na: https://www.subotica.com/vesti/oruzana-pljacka-banke-postanska-stedionica-u-toku-potraga-za-dvojicom-osumnjicenih-id36257.html

Gepostet von SUBOTICA.com am Freitag, 18. Oktober 2019

Na snimku pljačke vidi kako iz parkiranog vozila, preko puta banke Poštanske štedionice, izlazi krupniji muškarac, pod maskom, prska suzavcem jednog zaposlenog firme koja je radila transport novca, nasrće na drugog, takođe ga prskajući suzavcem. Prvi radnik, međutim, dotrčava i uzima kesu na novcem, utrčava u banku, ali pljačkaš kreće za njim, da bi posle nekoliko sekundi izašao sa „plenom“, ušao u vozilo sa strane vozača i nakon isparkiravanja odvezao se.

Na lice mesta, neposredno po izvršenju pljačke, stigle su prve policijske jedinice, dok su vrlo brzo angažovane i druge jedinice na više lokacija u gradu, pogotovo na izlaznim tačkama iz grada. Opsežna potraga je krenula snažno, dok se radio uviđaj u Ulici Dimitrija Tucovića, mnogi Subotičani nisu bili ni svesni o čemu se radi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.