Stanovnici dela Palilule bez vode

Radovi na proizvodnom pogonu za vodu „Makiš“ počeli su jutros u 7.00 i gradjani se vodom snabdevaju iz rezervoara, rekao je agenciji Beta portparol „Beogradskog vodovoda i kanalizacije“ Vladimir Šobot.

On je kazao da su prvi bez vode zbog radova ostali stanovnici Palilule u Borči, Ovči, Kotežu i Krnjači.

„Redovno snabdevanje vodom će početi sutra u 7.00. Radove ćemo završiti i ranije, ali onda sistem mora da se stabilizuje“, kazao je Šobot.

Kako se navodi na sajtu Vodovoda radovi na pogonu „Makiš“ izvode se radi unapredjenje tehnološkog procesa prerade vode i smanjenje troškova njene proizvodnje.

Na sajtu se navodi i da će bez vode ostati stanovnici zgrada u blizini zgrade opštine Rakovica, Ulice Patrijarha Dimitrija, Žarkova, Železnika, Umke, Ostrue, Rušanja. Sremčice, Velike Moštanice, Progara, Jakova, Petrovčića, Boljevaca, Bečmena, Ripnja, Stepašinovca, Zuca, Tranšpeda, Orlovice, Lipara, Čaršije, Feroplasta, Vrčina, Pinosave, Belog potoka i u okolini tornja na Avali.

Potrošači u svim ostalim delovima Beograda od danas u 14.00 do sutra u isto vreme mogu imati probleme sa prekidom snabdevanja vodom ili da osetite umanjeni pritisak.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.