U trendu

Tinejdžerka ne želi da se vrati kod roditelja, zatvorila se sa stricem sveštenikom

Jasmina Stefanović (19) iz Mrčajevaca, brucoš niškog arhitektonskog fakulteta, odbila je da se vrati porodici, nakon što su je otac Perica (43) i mlađa sestra Kristina (17) pronašli u Crnoj Gori, gde se gotovo nedelju dana skrivala s raspopom Miroljubom Šćepanovićem, svojim stricem sa kojim je u emotivnoj vezi.

Kako prenose domaći mediji, ispred kuće Šćepovića u Mrčajevcima, gde su se zabarikadirali Jasmina i Miroljub, juče počeli da se okupljaju meštani, njih više desetina, negodujući zbog ove veze. Kuću bludnog raspoma čuvalu jake policijske snage.

Neku su mu pretili linčom, pa on ne sme da izađe iz kuće.

– Svi znamo za njegovu bludnu i nimalo svetlu prošlost, ali ovako nešto nije smeo da uradi. Svi ga osuđuju što je zaveo bratanicu. Ovakvu sramotu Mrčajevci ne pamte – priča meštanin Marko S. za list „Kurir“.

Nakon filmske potere po crnogorskim gradovima, svi akteri sage o bludnom popu i bratanici su se vratili u Mrčajevce.

– Mi smo u Crnu Goru krenuli u subotu uveče, jer su nam javili da su granicu prešli na Gostunu. Otišli smo u Herceg Novi, a potom u Tivat gde su boravili nekoliko dana, ali ih tamo nismo našli – ispričao je Perica Stefanović.

On je ispričao da je nakon toga lutao Bokokotorskim zalivom u nadi da će sresti auto čačanskih tabli, ali nije imao sreće.

– Sve vreme našeg boravka tamo ljudi su nam javljali gde se oni nalaze, ali su bili brži i izmicali su nam. Nemajući kud odlučili smo da se vratimo u Čačak, ali sam pre toga odlučio da odem pod Ostrog i pomolim se da nađem ćerku. Preko Nikišća smo krenuli za Čakač, međutim bio je neki udes zbog kojeg smo stajali u koloni. Tada je mlađoj ćerki stigla poruka da su Jasmina i Miroljub tog dana viđeni u Petrovcu – priča Perica filmsku poteru za ćerkom.

Nakon toga dogodilo se ono što je priželjkivao, ali nije verovao da je moguće.

– Negde ispred Virpazara smo stali da predahnemo. Kada sam ponovo seo za volan nisam verovao svojim očima. U susret mi je išao žuti „fijat stilo“ čačanskih registracija, dodao sam gas i preprečio im put. Jasmina je sedela pored njega, ali je s mukom napustila auto i prešla kod nas – ispričao je Perica koji je noć između nedelje i ponedeljka, posle fizičkog obračuna sa Šćepovićem noć proveo u pritvoru, a potom pušten kući.

– Ali Jasmina nije želela sa nama. Vratila se u Mrčajevce sa Miroljubom. Od trenutka kada ga je u policiji ponovo ugledala, kao omađijana, sestru i mene više nije želela da vidi – ispičao je otac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.