U trendu

U toku druga faza rekonstrukcije Mileševske ulice

BEOGRAD – Završena je prva faza radova rekonstrukcije Mileševske ulice, a radnici i mašine su se premestili na potez od okretnice Crveni krst do skvera Milene i Gage.

Do 20. novembra na ovom potezu promenjen je i saobraćaj linija javnog gradskog prevoza.

„Od vikenda, 29. oktobra, u toku su radovi druge faze rehabilitacije Mileševske ulice od okretnice Crveni krst, okretnice linije 83 do skvera Milene i Gage. Zbog toga trolejbuske linije i dalje ne fukcionišu, a uvedene su alternativne autobuske linije 21A i 29A koje saobraćaju ulicama Gospodara Vučića, Grčića Milenka, Južni Bulevar, Maksima Gorkog i u Cara Nikolaja 2 se vraćaju na svoje redovne trase“, rekao je za Tanjug Nenad Smilić, rukovodilac Sektora za planiranje i razvoj Sekreterijata za javni prevoz.

„Na ovom delu koji je ostao bez prevoza od Crvenog krsta do škole Vojislava Ilića uvedena je privremena autobuska linija 22A koja saobraća od okretnice u Kruševačkoj do Crvenog krsta i takođe linija 83 koja na ovom potezu saobraća, zbog radova sistemom ulica kod Kalenićeve pijace, Mileševske i nazad Mekenzijevom je skraćena”, rekao je Smilić.

Za sada je, kako kaže, planirano da radovi na drugoj fazi rekonstrukcije Mileševske ulice traju do 20. novembra i sve se odvija planiranom dinamikom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.