U trendu

UNS: Novinara N1 Dušana Mlađenovića napao komšija, na Tviteru podrška za napadača

Novinar televizije N1 Dušan Mlađenović izjavio je danas da je juče oko 14.00 sati njega i njegovu porodicu napao komšija, kao i da je u komentaru ispod njegove objave oko tog incidenta na Tviteru jedan korisnik, upisan kao Josphat Mbayan, podržao napadača i napisao da bi slično učinio da mu je neko iz N1 komšija.

Mlađenović je za sajt Udruženja novinara Srbije (UNS) rekao da je korisnik koji se potpisao kao Mbayan na njegovu objavu na Tviteru naveo da komšija koji koji ga je napao „mora da je saznao šta i gde radi“.

„Nije to badava. Veruj mi da bih i ja slično da ste mi ti ili neki tvoj kolega komšije. Mnogo ste nas zadužili“, navela je ta osoba.

Mlađenović je na Tviteru komentarisao incident kada je njega i njegovu porodicu juče tokom useljenja u stan komšija polio vodom i pretio im.

„Sišao je sa sprata iznad i decu od šest i dve godine polio kofom vode. Pritom je vikao da će nam napraviti pakao od života. Saznali smo da već godinama pravi pakao ljudima u zgradi, da urla usred noći. Fizički je napao jednog komšiju. Godinama institucije ne reaguju“, napisao je Mlađenović na svom Tviter profilu.

Mlađenović je UNS-u rekao da preteći komentar nije, ali da napad u zgradi jeste prijavio policiji, nakon čega je komšija, nakon upozorenja policije, odmah pušten na slobodu.

UNS podseća da je Mlađenovića pre tri godine, dok je prolazio ulicom sa sinom, nepoznata osoba uznemiravala i nazivala ga „prodanom dušom“ zato što radi „u izdajničkom mediju“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.