U trendu

Užasan dan u Valjevu: Tuča, samoubistvo, trovanje

Tri veoma uznemirujuće vesti potekle su danas iz Valjeva, a policija i Hitna pomoć u tom gradu, nažalost, u poslednja 24 sata su imali pune ruke posla. Serija crnih i nemilih događaja otpočela je fizičkim obračunom u kovid-ambulanti, a potom samoubistvom jedne žene u bolnici, kao i trovanjem tinejdžerke koja je popila čak 70 tableta antidepresiva, jer je navodno roditelji nisu pustili na žurku.

Radnik valjevskog Doma zdravlja N.S. (39) udario je pesnicom svom kolegu O. A. (37) nakon svađe i teško ga povredio. Incident se dogodio u nedelju u 18 časova ispred zgrade Doma zdravlja, koja je zbog teške epidemiološke situacije pretvorena u kovid ambulantu. Povod za fizički obračun dvojice medicinskih radnika za sada nije poznat, a uprava Doma zdravlja nije se oglašavala. Posle verbalne rasprave ispred zgrade ustanove, kako se nezvanično saznaje, N.A. je svom kolegi zadao tri udarca u predelu glave, polomivši mu nos. Protiv N. S. biće podneta krivična prijava, prenosi Nova.rs.

Čitava javnost u Srbiji ostala je zaprepašćena narednom vešću, da je tinejdžerka u Valjevu hospitalizovana jer je popila čak 70 tableta antidepresiva. Devojčica je odmah prevezena u Urgentni centar u Valjevu, a zbog ozbiljnosti situacije transportovana je u Beograd na VMA, na kliniku za toksikologiju. Jedna od pretpostavki šta je motiv trovanja jeste to da roditelji devojčicu nisu pustili da ode na žurku.

Samo nekoliko sati kasnije, objavljena je vest o samoubistvu jedne žene, koja je skočila sa petog sprata valjevske bolnice i ostala na mestu mrtva.

U opštoj bolnica Valjevo potvrdili su da je Z. V. (54) iz sela Milorci kod Uba, danas izvršila samoubistvo skočivši sa petog sprata te zdravstvene ustanove kao i da se pacijentkinja nalazila u non-kovid delu ustanove, na lečenju na Odeljenju opšte hirurgije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar