U trendu

Vodovodni kvar biće otklonjen najkasnije do ujutru

BEOGRAD – Vodovodni kvar koji je nastao danas usled pucanja magistralne vodovodne cevi na uglu Karnegijeve i Ulice kraljice Marije očekuje se da će biti popravljen tokom večeri, a najkasnije do ujutru, rekao je pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Marković.

„Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije od jutros su angažovane na ublažavanju štete nastale pucanjem magistralne cevi. Očekujemo da kvar bude popravljen tokom večeri, a najkasnije do ranih jutarnjih časova“, rekao je Marković tokom obilaska radova sa članom Gradskog veća Dragomirom Petronijevićem.

Marković je kazao da je reč o cevi koja je postavljena pre više od 40 godina i izvinio se građanima zbog nastale situacije.

„U razgovoru sa građanima preneli smo im da ćemo raditi na tome da u najkraćem vremenu opet imaju normalno snabdevanje vodom“, rekao je Marković.

On se osvrnuo i na izjave pojedinaca iz opozicije, koji, kako kaže, likuju zbog pucanja cevi ili plasiraju neistine, navodeći da takvo ponašanje dovoljno govori o tome o kakvim je ljudima reč.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.