U trendu

Vranjske: SNS optuÅžuje portal Vranjske za medijski terorizam

Glavni i odgovrni urednik portala InfoVranjske VukaÅĄin Obradović izjavio je danas da je generalni sekretar Gradskog odbora SNS Goran Djordjević optuÅžio novinare tog portala za „medijski terorizam“. 

„Ovakva histerična, i pomalo tragikomična reakcija na nekoliko kritičkih tekstova pokazuje pravo lice i namere Srpske napredne stranke. Oni, zapravo, Åžele potpuno informativno jednoumlje i apsolutnu kontrolu nad medijima. Nije im bilo dovoljno ÅĄto je ugaÅĄeno ÅĄtampano izdanje Vranjskih, već bi sada da ukinu i portal“, izjavio je Obradović. 

Na konferenciji za medije, organizovanoj pod geslom „Je suis Bulatović“, u znak podrÅĄke SlaviÅĄi Bulatoviću, narodnom poslaniku i predsedniku Gradskog odbora SNS, navedeno je da Info Vranjske predvode  „orkestriranu kampanju koja  ima za cilj promovisanje minornih političara“.

„Ovu konferenciju drÅžimo pod sloganom ‘Svi smo mi Bulatovići’ jer SNS nikad nije bolje radio i uÅživa apsolutno poverenje predsednika stranke i centrale“, kazao je Djordjević.

U  vreme dok se odrÅžavala konferencija za medije, ispred prostorija SNS okupilo se pedesetak aktivista ove stranke koji su drÅžali natpise „Je suis Bulatović“.

„Povodom napada na SNS i predsednika GO SlaviÅĄu Bulatovića i namere pojedinih medija i verovatno nezadovoljnih članova stranke, da diskredituju predsednika i sam Gradski odbor, ističem da nikada ovaj odbor nije imao tako čvrsto jedinstvo i punu i korektnu saradnju sa Bulatovićem, iako smo svesni da postoje članovi parije, nezadovoljni zbog svojih ličnih interesa, koji koriste lokalne medije s ciljem destabilizacije naÅĄeg Odbora“, poručio je gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković.

SlaviÅĄa Bulatović, narodni poslanik i predsednik Gradskog odbora SNS, inače, nije prisustvovao konferenciji za medije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.