U trendu

Za sanaciju dela ulice Zdravka Jovanovica 6,7 miliona dinara

BEOGRAD – U čukaričkom naselju Bele vode u toku su radovi na sanaciji kolovoza i trotoara u delu Ulice Zdravka Jovanovića, a vrednost investicije je 6,7 miliona dinara.

Ta saobraćajnica se uređuje na potezu od raskrsnice sa Ulicom Belo vrelo do raskrsnice sa Ulicom Buda Tomovića, a prema rečima člana Opštinskog veća Čedomira Sovtića, osim sanacije kolovoza u dužini od 200 metara biće rekonstruisani i trotoari sa obe strane ulice.

Kako se navodi na opštinskom sajtu, investitor radova u Ulici Zdravka Jovanovića je JP „Putevi Beograda“, a izvođač JP „Beograd put“.

Sovtić je naveo da se radovi trenutno izvode i u Ulici Straška Pindžura na Banovom brdu, kao i u Kopaoničkoj ulici na Ceraku.

„Prošle godine smo uradili rekonstrukciju trotoara sa obe strane Ulice Straška Pindžura, a ove godine ćemo rekonstruisati kolovoz u dužini od oko 500 metara“, rekao je i dodao da je vrednost tih radova, čiji je investitor takođe JP „Putevi Beograda“, a izvođač JP „Beograd put“, oko 9,3 miliona dinara.

Kako se navodi, u Kopaoničkoj ulici koja povezuje naselje Cerak sa Ibarskom magistralom rekonstruišu se kolovoz i trotoari u dužini od oko 400 metara, a radovima će biti obuhvaćeno i nivelisanje šahtova na kotu asfalta, kao i popravka slivnika i zamena oštećenih ivičnjaka.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar