Žena i dve devojčice povredjene u udesu na autoputu ka Šidu

Žena (42) i dve devojčice od 13 i 15 godina lakše su povredjene jutros nešto pre 6.00 časova u saobraćajnoj nesreći na autoputu ka Šidu posle skretanja za beogradski aerodrom „Nikola Tesla“, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Portparolka te službe Nada Macura kazala je agenciji Beta da je do nezgode najverovatnije došlo kada je njihov automobil izleteo s puta i prevrnuo se i dodala da su dve lekarske ekipe ukazale pomoć povredjenima i prevezle ih u Urgentni centar.

Ona je kazala da su noćas ekipe Hitne pomoći 15 puta intervenisale na Bir festu zbog alkoholisanih ljudi, nekoliko lakših povreda i gušenja od astme.

Ispod Mostarske petlje oko 3.10 dogodila se saobraćajna nezgoda zbog koje su dve osobe bez vidljivih povreda prevezene u Urgentni centar.

Muškarac (40) zadobio je lakše povrede u udesu u Dobanovcima sinoć oko 20.00 časova zbog čega je takodje prevezen u Urgentni centar, kao i žena (52) koja je lakše povredjena u saobraćajnoj nezgodi na mostu Gazela oko 19.00 časova.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je ukupno 128 puta od čega su 34 intervencije bile na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili srčani bolesnici, astmatičari i hipertoničari.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.