U trendu

Bakica ubila provalnika spasavajući svog muža

Jedna 80-ogodišnjakinja ubila je iz pištolja provalnika koji je upao u njenu kuću u Sijetlu, spasavajući svog muža koga je provalnik prethodno pretukao i izbo nožem, objavila je večeras televizija Foks.

Barb Mols je zgrabila svoj pištolj, „tridesetosmicu“, kada je videla svog muža kako krvari na podu, ispalila u napadača četiri hica i tri puta pogodila.

„Znate, nikada u svom životu nisam mogla da pretpostavim da ću nekome oduzeti život. Naročito ne u 80. godini“, rekla je lokalnoj televiziji gospodja Mols, koja ima osam unučadi i troje praunučadi.

Opisujući šta se dešavalo pošto je provalnik upao u kuću i pretukao njenog muža metalnom štanglom i izbo nožem, ona je rekla da je htela samo da zaustavi napadača, da nije ni o čemu drugom mislila.

Njen pet godina mladji suprug Liland smešten je u bolnicu i njegovo stanje je stabilno.

Mediji su preneli su da je u kuću provalio dvadesetpetogodišnji Stiven Šepard, bivši robijaš koji je osudjivan za pljačke i da je pre nego što je ugledao Barb Mols samo uzviknuo  –  „pištolj“.

Barb Mols kaže da je pištolj dobila kao božićni poklon od svog muža i da se nije ustezala da ga upotrebi.

„Znate kako se majke odnose prema deci. E tako sam se ja odnosila prema svom mužu, štitila sam mu ledja. Nisam baš tipična baka, ako niste primetili“, rekla je Barb Mols.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar